Bajnai?
Amikor az  egész Gyurcsány lemondási mizéria elindult még azon a nézőponton helyezkedtem el, hogy hajrá, jöjjön egy új miniszterelnök. Amikor Bokros másnap bejelentette, hogy ő vállalná, akkor azt gondoltam: Ó, csak ezt ne! Aztán, amikor már azt mondta, hogy bocsi gyerekek ezt inkább így mégse, nem lesz ez így jó, akkor megkönnyebbültem. Aztán elindult az egyhetes névdobálózás, pingpong a nevekkel, oda vissza, mikor már az SZDSZ is ráokézott volna Bokrosra, akkor ő már nem is vállalja.
Valamit nagyon csúnyán elkommunikáltak a pártok egymás közt! Ezt az egészet szerintem normális emberek úgy oldották volna meg, hogy előbb összeülnek, hogy „Gabikám, ti kit?” Mire Gáborka vakkant valakit, vagy legalább Bokros felé lobbizik, vagy valami. De nem! Kis országunk megint megmutatta, hogy itt aztán nem így mennek a dolgok! Itt mindenből a legnevetségesebb megoldást kell kiválasztani, végképp lejáratni magukat. És nemcsak magukat, hanem az országot is!
És egyben valahol érdekes az is, hogy az MSZP, mint egy megbénult óriásmamut csak néz a hatalmas gödör előtt, pislog, majd nem tudja eldönteni, hogy most kikerülje vagy sem, és már benne is van. Azt azért tegyük hozzá, hogy az árok megásásnál is tevékenykedtek.
Az SZDSZ meg akkora hatalommal rendelkezik, hogy rajta múlik, hogy báb, vagy cselekvő ember kerül, ha egyáltalán kerül a miniszterelnöki pozícióba. Ez így nem normális.
Ennél már az is jobb megoldás lenne lassan, ha a Rátóti legényanyát (1989) figyelembe vesszük, hogy a lehetséges jelölteket állítsák csupasz seggel kifelé a szalmabálába, és akinek a felesége felismeri a meztelen hátsójáról a férjét, na az lesz a miniszterelnök!
 
Mára már annyira unom ezt az egészet, hogy kit jelölnek, kit utasítanak el, hogy most, mikor úgy fest, hogy mégiscsak sikerült egy paprikajancsit találni, már inkább én is az előrehozott választás gondolatát támogatom.  
De a Fidesz is lehetne annyira logikusan gondolkodó, hogy akkor legalább előveszi azt az embert, akit esetleg a kiábrándult szoci választók is még elfogadhatónak tartanak. De nem így gondolkodnak.
 
Szóval előrehozott választásokat!!!

 

Címkék: orbán gyurcsány választások bokros előrehozott rátóti legényanya

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyhollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr81034560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

http://www.hiszed-e.eoldal.hu/ 2009.03.30. 21:42:15

Egyetértünk!Előrehozott választásokat!

leanyka01 2009.03.31. 16:50:37

Lehet,a Te ötleteddel jobban járt volna az ország...
süti beállítások módosítása