Hazugságok hálója
Avagy ki Magyarország legnagyobb Pinocchiója?
A magyar politikai elit szépítés nélkül hazudozik.
Választási időszakban kiemelkedően.
Gyurcsány beismerte a hazugságait az öszödi beszéd ezt bizonyítja. A mostani lemondása-na jó csak bizalmatlansági indítvány- ugyancsak egy beismerés. Beismeri, hogy valamit megint elkúrt, nem tudott úrrá lenni a válságon, elbukott.
A másik oldalon ott van Orbán. Akit nem lehet hazugságon kapni, ő maximum csak füllent. A választásokon mindenkire rálicitál, 14. havi nyugdíjat ígér. Még a válság kezdetén is járulékcsökkentésről hadovál, a terhek enyhítésén. Ez sem jó megoldás. Egyáltalán nem megoldás.
Ott van Bokros, na ő nem hazudik, ő megmondja a frankót mindenkinek. Bár azért az MSZP-s tagságát illetőleg nem mondott igazat, ezt említsük meg mindenképpen.
Kóka és a Pannon Puma ugyancsak egy szép lufi volt, kipukkadt.
Az egész társaságot el kellene küldeni melegebb éghajlatra, még ha mi fizetnénk is jobban járnánk, mint így, akkor legalább tudnánk mire megy el a pénzünk.
A magyar politikus képes hazudni megállás nélkül.
Az országnak most igazságra, változásra van szüksége. Lehetőleg olyan emberektől, akik még nem járatták le magukat, akiknek még lehet hinni.
Addig pedig meg lehet rendezni a Magyar Pinocchió Versenyt, és mérjük centikkel, hogy kinek nő hosszabbra az orra…

 

Címkék: magyar orbán gyurcsány verseny kóka hazugság pinocchio

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyhollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr911022914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása