Rég nem jutott időm írni a blogba, most egy könnyed post következik, mely nélkülözi a politikát, az életünket, szóval tényleg könnyed írás következik...

 

A női egyenjogúság legjobb találmánya, szerintem. Most, hogy végre jó idő van a női ruhatárból előkerülnek a lengébb pólók, toppok.
Ma már nem kell egy nőnek sem szégyenkeznie miatta, ha a gravitáció kibabrált vele, esetleg már szült gyereket, és melléből táplálta. Vannak akiken az ilyen dolgok nem hagynak nyomot, ők a szerencsésebbek, vannak azonban olyanak, akiknek ez igenis problémát okoz. A mai felpörgetett életvitel a gyors reakciók, az első látásra való ítéletalkotás megjelenését hozták el számunkra. A média által sugallt női képnek a többség szeretne megfelelni. Aki nem is szeretne megfelelni a többségi képnek, az pedig azért dönthet az ilyen melltartó hordása mellett, mert egyszerűen esztétikusabb.
Természetesen vannak olyanok is, akik semmiért nem vennék föl eme ruhadarabot, ez az ő döntésük.
Vannak olyanok is, akik bár viselnek melltartót, de nem a szivacsos formából.
Azonban az idősebbek, pont az esztétikailag kifogásolható méretű mellel rendelkezők között, akik nem viselnek semmilyen tartó szerkezetet, és simán kimennek az útra otthonkában, esetleg pólóruhában, és alatta kikandikál az, aminek nem szabadna.  Ilyenkor azért az ember egy kicsit elborzad, és akárhogy is próbálja az ember nem észrevenni, a figyelme mindig megakad rajta.
 
szóval, mindenkinek saját döntése, hogy hordja-e, megtagadja, de mára szinte minden női ruhatár kelléke lett ez az egyszerű ruhadarab, amely lehet, hogy bár uniformizál, mert látszatra minden mell hasonlóvá válik , de ápol és eltakar is egyben, a csüggedőket megemeli, a nagyobbakat kisebbíti, a kisebbeket optikai tunninggal megnöveli.
 
Éljen a melltartó!

 

Címkék: up szivacs vidámság mellek melltartó push

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyhollandia.blog.hu/api/trackback/id/tr251055676

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: PXG 2019.07.13. 06:49:26

Médiatörvény és reklámidő - Örülünk, Vincent?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása